Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa klinikka Yorkshireen!

 

Olet juuriastunut etupihalta kolmikerroksisen rakennuksen toiseen ja vilkkaimpaan kerrokseen. Alat katselemaan paikkoja. Oikealla puolella näet odotusaulan, hoitohuoneen ja seinille laitetut lääkkeet, jotka olivat ilmeisesti myynnissä. Vasemmalla puolella näet suuremman röykkiön lääkkeitä ja kassan. Lisäksi huomaat oven, joka pienellä vilkaisulla näyttää vievän jyrsijöiden ja kissojen lepotilaan. Edessäsi näet portaat, jotka johtavat ylös ja alas. Lähdet kävelemään portaita ylös päin.

Ylhäälle saavuttuasi tulet pienempään odotusaulaan ja näet tiskin takana pyörivän naisen. Itse asiassa huomaat kolme paikkaa, mutta vain yhdellä on työntekijä. Katselet vähän ympärillesi, mutta näet vain yhden oven odotusaulan ja tiskin lisäksi. Koska et huomaa muita, päätät kysyä naiselta, mikä tarkoitus tällä kerroksella on. -Pyrimme kotiuttamaan uudestaan kaikki meille tuodut hylätyt lemmikit, nainen vastasi. -Kun lemmikit tuodaan, hoidamme lemmikit kuntoon ja majoitamme tänne, josta jokainen voi käydä niitä katsomassa ja ostamassa, nainen sanoo samalla kun avaa ovea. Esittelykierroksen jälkeen kiitän naista ja lähden laskeutumaan alimpaan kerrokseen.

Puolivälissä matkaa nenääni alkaa käydä hevosen ja tallin haju. Kun olen laskeutunut kokonaan, tiedän miksi. Alimmassa kerroksessa hoidetaan isoimmat eläimet, hevoset ja aasit. Kun vähän katselen ympärilleni, huomaan myös, että alin kerros on myös muita isompi. Lähden kiertelemään tätä isompaa aluetta. Löydän, kuten muistakin kerroksista, ison odotusaulan ja suuret tutkimus- ja leikkaussalit. Etsimällä löydän myös tallin näköisen osion, jossa ilmeisesti hevoset ja aasit lepäävät toimien jälkeen. Toisesta suunnasta löydän myös ison oven, josta ilmeisesti hevoset ja aasit tuodaan klinikalle. Kuljen ovesta takapihalle, ja lähden kävelemään ylös johtavaa tietä autolleni.

 

Eli siis, hoidamme keskikerroksessa kaikki koirat, kissat, lemmikkilinnut ja jyrsijät. Keskikerroksessa on myös myynnissä lääkkeitä eläimille, sekä lemmikkien lepotila, kun he ovat toimenpiteensä suorittaneet. Ylimmässä kerroksessa huolehdimme hylätyistä eläimistä, joita voi maksua vastaan ottaa omaksi. Alimmassa kerroksessa on aasien ja hevosten kerros.

 

Suosittelen lukemaan myös infon ja (jos asiakkaaksi mielit) miten pääsen asiakkaaksi.

 

 

Talviajan alennukset

Kysy itsellesi alennus!

©2019 Klinikka Yorkshire - suntuubi.com